Nieuws

Stichting Jij Staat in het Zonnetje

Stichting Jij Staat in het Zonnetje

Op 22 februari 2024 bent u van harte welkom op het seminar Jij staat in het zonnetje! Dit seminar is bedoeld voor naasten van letselschadeslachtoffers. Het thema voor deze avondbijeenkomst is NAH in het gezin. We hebben weer een interessant en leerzaam programma vastgesteld. U kunt deze bijeenkomst gratis bijwonen. Bijeenkomst 19.
LetselVerhalen wenst u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

LetselVerhalen wenst u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Onze thuiswerkende medewerksters-mama’s zijn toppers !

Onze thuiswerkende medewerksters-mama’s zijn toppers! Ze verdienen een choco verrassing. Topteam : Ilse en Eljah.

Uw letselschadezaak aanmelden bij LetselVerhalen?

Ook wij passen ons, volgens alle richtlijnen, aan de nieuwe werkelijkheid aan. Oprecht oor en oog voor uw letselverhaal, het blijft gewoon hetzelfde bij LetselVerhalen, ook via telefoon, email en whats app. Het team van Letselverhalen werkt efficiënt vanuit thuis en we blijven online bereikbaar om uw belangen te behartigen. Mail of bel ons via info@letselverhalen.

De collectieve rechtszaak “Stichting SeroxatClaim 2019-1” gaat van start

De collectieve rechtszaak “Stichting SeroxatClaim 2019-1” gaat van start . Tot 6 januari 2019 kunnen gedupeerden zich aanmelden aansluiten bij de Stichting. Nu de datum zo dichtbij komt, merken we dat veel mensen zich nog willen aansluiten. Wil u zich aanmelden of kent u een gedupeerde? De aanmeldtermijn is verruimd tot en met maandag 4 februari 2019. Lees
Uitnodiging mini seminar op 6 december 2018

Uitnodiging mini seminar op 6 december 2018

Inzicht krijgen in het mentale verwerkingsproces van letselschadeslachtoffers en meer weten over ‘first party verzekering in het verkeer’? Het kan tijdens het  mini seminar dat georganiseerd wordt door LetselVerhalen en DITISRECHTadvocaten. Op 6 december 2018 vindt er weer een mini seminar plaats, ditmaal in Dorst (Breda), 2 NIVRE punten. Meld u gratis aan, de plaatsen zijn beperkt. Aanmelden kan via

Zeeuwen gaan strijd aan met wereldwijde medicijnenproducent

Farmagigant GlaxoSmithKline kan een miljoenenclaim uit Zeeland verwachten. De producent van het antidepressivum Seroxat waarschuwde in het verleden niet voor ernstige bijwerkingen dat het middel bij jongeren kan veroorzaken, terwijl dit toen al wel bekend was. De 32-jarige Gerard Eggebeen uit Terneuzen ondervond aan den lijve de gevolgen van die zwijgzaamheid. Hij besloot niet bij de pakken neer te gaan zitten, maar zich in te zetten voor andere jonge gebruikers met de Stichting SeroxatClaim.

Vergoeding affectieschade voor naasten goedgekeurd door de eerste kamer

Met dit voorstel krijgen nabestaanden van overleden slachtoffers en naasten van slachtoffers met ernstig en blijvend letsel als gevolg van bijvoorbeeld een verkeersongeluk, medische fout, bedrijfsongeval of geweldsmisdrijf recht op vergoeding. Vergoeding van affectieschade kan het leed (het verdriet) van de partner van het slachtoffer, zijn kinderen en ouders niet wegnemen, maar biedt wel erkenning en genoegdoening en helpt bij de verwerking. Met dit voorstel komt de regering tegemoet aan de behoefte van nabestaanden en naasten aan aandacht voor de emotionele gevolgen van een ongeval. Een vergoeding van affectieschade komt te liggen tussen de 12.500 en 20.

Week van het slachtoffer bij LetselVerhalen

PERSBERICHT EUROPESE DAG VAN HET SLACHTOFFER 22 FEBRUARI 2018 25 jaar geleden werd de Europese 'verklaring van de rechten van het slachtoffer' opgesteld. Een zilveren jubileum! Sindsdien is er elk jaar op 22 februari de symbolische 'Europese Dag van het slachtoffer’. KOCH Advocaten, LetselVerhalen en DITISRECHTadvocaten hebben de handen in elkaar geslagen en vragen aandacht voor hun cliënten die letselschade opgelopen hebben als gevolg van bijvoorbeeld van verkeersongeluk, een bedrijfsongeval of door onvoorspelbaar gedrag van dieren. Geconfronteerd worden met letselschade is ingrijpend, ook voor de naasten van het slachtoffer. Zij maken zich zorgen voor het welzijn van hun familielid en komen in situaties terecht waarmee ze geen ervaring hebben.
Ilse Tuinenburg register expert personenschade LetselVerhalen

Ilse Tuinenburg register expert personenschade LetselVerhalen

Geslaagd! Ilse Tuinenburg is geslaagd voor de leergang middelzwaar letsel personenschade bij OSR opleidingen. Hiermee voldoet zij aan de voorwaarden om ingeschreven te worden als register expert personenschade.  Het Nivre Register van de branche “Personenschade” bestaat uit experts die het proces begeleiden van letsel- en overlijdensschade. Mensen raken gewond bij allerlei incidenten, zoals bijvoorbeeld verkeersongevallen, ongevallen op het werk en in de persoonlijke levenssfeer, fouten gemaakt tijdens een medische behandeling of door het gebruik van gebrekkige producten. Indien de schade na een ongeval verhaalbaar is op een derde, kan men te maken krijgen met één of doorgaans twee experts (één namens de verzekeraar en één namens het slachtoffer).
Getoond 1–10 van 2012