Stichting Jij Staat in het Zonnetje

15 Januari, 2021 16:31

Stichting Jij staat in het zonnetje, het maatschappelijke initiatief van Letselverhalen. Vanaf 2021 doneert LetselVerhalen voor elke nieuwe cliënt een financiële bijdrage in deze Stichting..

Stichting Jij staat in het zonnetje organiseert activiteiten en initiatieven voor de betrokken familieleden en het letselschadeslachtoffer. Met als doel een waardevolle herinnering en ervaring realiseren.

Van het seminar hebben we een leuke compilatie gemaakt, terugkijken klik op de link:

Download bijlage 
Beschikbaar tot 19 nov. 2022

 

Stichting Jij staat in het zonnetje :

  1. ondersteunt initiatieven die gericht zijn op de hulpverlening voor kinderen, broers en zussen en/of partner van een (overleden) letselschadeslachtoffer in Nederland.
  2. organiseert dagactiviteiten voor de kinderen, broers en zussen en/of partner van een (overleden) letselschadeslachtoffer.

Zij hebben, naast het slachtoffer, ook extra aandacht nodig bij de verwerking . Zij worden dagelijks geconfronteerd met de gevolgen die de letselschade van hun dierbare met zich meebrengt en waar zij zelf niets aan kunnen doen. Er kan sprake zijn van een gespannen thuissituatie als gevolg.

Kinderen, broers en zussen krijgen niet de kans om écht kind te zijn en kunnen in een sociaal isolement terechtkomen. Zij hebben behoefte aan plezier en ontspanning, positieve aandacht en een onbezorgde jeugd. Aspecten die een kind nodig heeft om op te groeien tot een gelukkig en evenwichtig persoon.

Stichting Jij staat in het zonnetje wil een waardevolle herinnering en een positieve ervaring realiseren. Met deze succeservaring wordt het zelfvertrouwen versterkt en draagt bij aan het realiseren van een nieuw toekomstperspectief. Daarnaast betekent een het een ontlasting van de thuissituatie waardoor ouders, broertjes en zusjes even op adem kunnen komen en nieuwe energie op kunnen doen.

Notaris Stolker draagt onze Stichting een warm hart toe en heeft de inschrijving gesponsord. Hiervoor zijn wij Notaris Stolker heel erkentelijk.
https://www.notarisstolker.nl/contact-en-route/

Wil je meer weten of iemand in het zonnetje zetten?

Interesse? Bel of mail: j.dingemanse@letselverhalen.nl of 06-13203887