Werkwijze letselschade claimen

Letselvergoeding claimen is een lang en complex traject dat de nodige tijd in beslag neemt. Wij ontzorgen u tijdens het gehele proces en u kunt altijd rekenen op de steun van onze medewerkers. Zij zorgen voor een totaaloplossing en weten de weg in het labyrint van regels. We handelen snel en deskundig en realiseren de optimale wijze van afwikkeling van de financiële schade. Bij het verhalen van letselschade wordt in eerste instantie gedacht aan de financiële vergoeding. De juristen van LetselVerhalen zijn deskundig opgeleide professionals die voor uw rechtvaardige en maximale schadevergoeding gaan. Hiervoor hanteren wij het 4-stappenplan:

  1. Intake
  2. Verzamelen gegevens
  3. Vaststellen aansprakelijkheid
  4. Schadevergoeding

De garanties van LetselVerhalen

  • Optimale genoegdoening en erkenning
  • Persoonlijke en professionele letselschadejuristen
  • Maximale schadevergoeding
  • Gratis juridische dienstverlening
  • Vaste contactpersoon
  • Oprecht oor en oog voor uw situatie

U staat centraal

U kunt meer verwachten van LetselVerhalen. Bij LetselVerhalen staat u centraal; wat u heeft meegemaakt is persoonlijk en uniek en heeft een grote impact op uzelf en ook op uw directe leef- en werkomgeving. Dat begrijpen wij. Bij LetselVerhalen vindt u altijd een luisterend oor. Er is voldoende ruimte om uw verhaal te vertellen, met als doel u te ontzorgen, zodat u zich kunt richten op uw herstel. We hebben al vele honderden cliënten uit heel Nederland mogen ondersteunen. We leren van uw persoonlijke ervaringen. Met uw feedback ontwikkelen en verbeteren we onze dienstverlening om deze nog beter te laten aansluiten op uw behoeften.

DagboekMaatje al vanaf de kennismaking

Het DagboekMaatje is ontwikkeld samen met letselschadecliënt Maatje Mangnus. Tijdens haar begeleidingstraject heeft zij ervaren hoe handig het is om een persoonlijk schriftje bij te houden. Als geheugensteuntje én als hersteltool: haar eigen verhaal opschrijven hielp haar de traumatische ervaringen te verwerken. Iedere cliënt krijgt van ons een eigen DagboekMaatje met daarin de gegevens van uw vaste contactpersoon.

Mijnletselverhaal.nl tijdens het begeleidingstraject

Regelmatig vragen cliënten ons naar vergelijkbare ervaringen van anderen. Om aan deze behoefte te voldoen ontwikkelden we een digitaal platform met persoonlijke verhalen. Letselschadeslachtoffers plaatsen hun persoonlijke verhaal en geven positieve tips mee aan lotgenoten. Deel uw verhaal en help anderen te verwerken. Er is altijd ruimte voor meer persoonlijke verhalen op onze site. Wilt u uw verhaal plaatsen? Meld u aan via www.mijnletselverhaal.nl

Lees hier een aantal verhalen die we hebben gebundeld op onze site.

Terug in uw kracht na letselschade

Speciaal voor slachtoffers die na afronding van het begeleidingstraject behoefte hebben aan een positieve boost, is samen met voormalige cliënten door directeur Judith Dingemanse en Anja Geerts een training ontwikkeld. Wilt u uw nieuwe ik vormgeven en de blik weer op de toekomst richten? Volg dan de training opleven na letselschade. De twee sessies werken positief op het herstel en geven u energie. In het programma vindt u uw innerlijke kracht en gebruikt deze voor zelfontwikkeling. Meer weten? Kijk op de site en meld u aan: www.judidit.nl

Contact met LetselVerhalen

U kunt ons op werkdagen tot 17.00 uur bereiken. Onze letselschadespecialisten vertellen u alles over verschillende schadeclaims en onze werkwijze. Dit advies is helemaal gratis. Buiten de openingstijden stuurt u een mail naar info@letselverhalen.nl. We nemen dan de eerstvolgende werkdag contact met u op om alles te bespreken.