Letselschade claimen Breda

Wanneer u betrokken bent bij een ongeval door toedoen van een ander, kunt u de kosten verhalen op de veroorzaker van het letsel. De juristen van LetselVerhalen ondersteunen en adviseren u bij dit proces. Onze ervaren en professionele letselschade-experts hebben vele jaren ervaring en begeleiden u op een prettige, persoonlijke wijze. Maak kennis met de service van LetselVerhalen:

 • Gratis juridische ondersteuning
 • Altijd een maximale schadevergoeding
 • Persoonlijke begeleiding
 • Altijd contact met dezelfde vaste contactpersoon

U kunt ons op werkdagen tot 17.00 uur telefonisch bereiken. We vertellen u hoe u een letselschadeclaim kunt indienen. Dit advies aan u is 100% gratis.

Buiten de openingstijden stuurt u een mail naar info@letselverhalen.nl. De eerstvolgende werkdag nemen onze specialisten contact met u op om de kans van uw schadeclaim te bespreken.

 • Openingstijden

  • Maandag:09.00-17.00 uur
  • Dinsdag:09.00-17.00 uur
  • Woensdag:09.00-17.00 uur
  • Donderdag:09.00-17.00 uur
  • Vrijdag:09.00-17.00 uur
  • Zaterdag:gesloten
  • Zondag:gesloten
  • Elke maandag van 10.00 tot 14.00 uur gratis inloopspreekuur.

Ons team in Breda

Gratis rechtshulp

Wanneer u door toedoen van een ander letsel heeft opgelopen, heeft u recht op gratis juridische dienstverlening. De partij die het letsel heeft veroorzaakt, betaalt de schadevergoeding en de (juridische) kosten die u maakt voor het verhalen van deze vergoeding.  Wilt u meer weten over het kosteloos claimen van een schadevergoeding? Neem dan contact met ons op via 076-2043188.

Persoonlijke aandacht

Bij LetselVerhalen begrijpen we dat het delen van uw verhaal lastig en confronterend kan zijn. We bieden daarom altijd een vast persoonlijk aanspreekpunt, terwijl we werken aan het claimen van een vergoeding die recht doet aan uw leed. Lees eer over onze werkwijze op onze werkwijze-informatiepagina

Traject van LetselVerhalen

Voor het verhalen van letselschade, volgen wij altijd de volgende vier stappen:

Stap 1: het intakegesprek

Tijdens het intakegesprek maken we persoonlijk kennis en krijgt u de gelegenheid om uw verhaal te vertellen. Dit kan bij ons op kantoor, maar ook in uw eigen vertrouwde omgeving wanneer u dit liever wilt. Tijdens dit gesprek bespreken we uw mogelijkheden en nemen we de stappen van een eventueel vervolgtraject door.

Stap 2: gegevens verzamelen

Heeft u besloten dat u verder wilt met LetselVerhalen? Dan gaan de juristen van LetselVerhalen Breda na het intakegesprek aan de slag met het verzamelen van gegevens. Afhankelijk van het type letsel, vragen we gegevens op bij bijvoorbeeld de politie, medisch specialisten of uw werkgever.

Stap 3: claim en onderhandelingen

Wanneer het dossier compleet is, nemen we contact op met de veroorzaker van het letsel en zijn verzekeraar. Vaak erkent de andere partij al snel verantwoordelijkheid en beginnen de onderhandelingen over de hoogte van de financiële vergoeding. Soms is een gang naar de rechter noodzakelijk, dit doen we altijd in samenwerking met de advocaten van DITISRECHTadvocaten.

Stap 4: afronding van traject

Vaak zijn patiënten nog herstellend van het letsel wanneer LetselVerhalen de onderhandelingen afrondt met de tegenpartij. Onze experts houden daarom altijd rekening met de kosten die u heeft gemaakt en nog verwacht te gaan maken in de toekomst. LetselVerhalen verzorgt de afronding van het traject en laat de overeenkomst ondertekenen door de verantwoordelijke partij.

Letselschade Breda: voorbeelden

Wilt u meer weten over het claimen van letselschade na het oplopen van materiële of immateriële schade? Op onderstaande pagina’s vindt u meer informatie:

Wij zijn actief in heel Nederland

Contact opnemen met LetselVerhalen Breda

Wilt u weten of u recht heeft op een schadevergoeding? Neem telefonisch contact op met onze letselschadejuristen in Breda via 076-2043188 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Buiten de openingstijden mailt u naar info@letselverhalen.nl. We nemen de eerstvolgende werkdag contact met u op.