Letselschade claimen Breda

Wanneer u betrokken bent bij een ongeval door toedoen van een ander, kunt u de kosten verhalen op de veroorzaker van het letsel. Dit noemen we het claimen van uw letselschade. De letselschadejuristen van LetselVerhalen ondersteunen en adviseren u bij dit proces. Onze ervaren en professionele letselschade-experts hebben vele jaren ervaring en begeleiden u op een prettige, persoonlijke wijze.

 • Gratis juridische ondersteuning bij het claimen van letselschade
 • Profiteer altijd van een maximale schadevergoeding
 • Persoonlijke begeleiding door een professionele letselschadejurist
 • Altijd contact met dezelfde vaste contactpersoon in Breda

Gratis rechtshulp

Profiteer geheel kosteloos van rechtshulp om uw letselschade te claimen. De partij die het letsel heeft veroorzaakt betaalt namelijk alle juridische kosten. Wilt u meer weten over het kosteloos claimen van een schadevergoeding? Neem dan contact met ons op via 076-2043188.

Persoonlijke aandacht

Bij LetselVerhalen begrijpen we dat het delen van uw verhaal lastig en confronterend kan zijn. We bieden daarom altijd een vast persoonlijk aanspreekpunt in Breda. Daarbij zorgen onze ervaren letselschadejuristen ervoor dat u de vergoeding ontvangt die recht doet aan uw leed. Lees eer over onze werkwijze op onze werkwijze-informatiepagina

Letselschade claimen bij LetselVerhalen

Voor het claimen van letselschade, volgen wij altijd de volgende vier stappen:

Stap 1: deel uw verhaal

Tijdens het intakegesprek maken we persoonlijk kennis en krijgt u de gelegenheid om uw verhaal te vertellen. Dit kan bij ons op kantoor, maar ook in uw eigen vertrouwde omgeving. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden en nemen we de stappen van een eventueel vervolgtraject door.

Stap 2: onze juristen verzamelen de gegevens

Heeft u besloten dat u verder wilt met LetselVerhalen? Dan gaan de juristen van LetselVerhalen Breda aan de slag met het verzamelen van gegevens. Afhankelijk van het type letsel, vragen we gegevens op bij bijvoorbeeld de politie, medisch specialisten of uw werkgever.

Stap 3: we claimen uw letselschade

Wanneer het dossier compleet is, nemen we contact op met de veroorzaker van het letsel en zijn verzekeraar. Vaak erkent de andere partij al snel verantwoordelijkheid en beginnen de onderhandelingen over de hoogte van de financiële vergoeding. Soms is een gang naar de rechter noodzakelijk, dit doen we altijd in samenwerking met de letselschade advocaten van DITISRECHTadvocaten.

Stap 4: het traject afronden

Vaak zijn patiënten nog herstellend van het letsel wanneer LetselVerhalen de onderhandelingen afrondt met de tegenpartij. Onze experts houden daarom altijd rekening met de kosten die u heeft gemaakt en nog verwacht te gaan maken in de toekomst. LetselVerhalen verzorgt de afronding van het traject en laat de overeenkomst ondertekenen door de verantwoordelijke partij.

Voorbeelden van letselschade

Wilt u meer weten over het claimen van letselschade na het oplopen van materiële of immateriële schade? Op onderstaande pagina’s vindt u meer informatie:

Ons team in Breda

Onze vestiging in Breda

Maak gerust een afspraak en kom langs bij onze vestiging in Breda. We zijn op doordeweekse dagen geopend tussen 09.00 en 17.00. Op maandagen tussen 10.00 en 14.00 bent u ook zonder afspraak welkom tijdens het inloopspreekuur.

 • Openingstijden

  • Maandag:09.00-17.00 uur
  • Dinsdag:09.00-17.00 uur
  • Woensdag:09.00-17.00 uur
  • Donderdag:09.00-17.00 uur
  • Vrijdag:09.00-17.00 uur
  • Zaterdag:gesloten
  • Zondag:gesloten
  • Elke maandag van 10.00 tot 14.00 uur gratis inloopspreekuur.

Kom in contact met een letselschadejurist in Breda

Heeft u recht op letselschade? Claim dan direct uw schadevergoeding via een van de onderstaande buttons. Wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding? Neem telefonisch contact op met onze letselschadejuristen in Breda via 076-2043188 of stuur ons een bericht via het contactformulier.