Stap 2: Verzamelen gegevens

Stap 2 is het verzamelen van al uw gegevens en het maken van een persoonlijke letselschadedossier. We vragen de relevante gegevens op ten aanzien van het ontstaan van de schade (ongeval, misdrijf, medische fout, etc.) en doen met uw machtiging navraag over uw medische situatie, ter beoordeling van het letsel. Het gaat daarbij om gegevens van bijvoorbeeld de politie, medische gegevens van uw huisarts, fysiotherapeut en behandelend specialisten. Neem contact met ons op als u vragen heeft over hoe wij uw gegevens verzamelen of uw persoonlijk letselschadedossier.

Inventarisatie schade

In deze fase van de behandeling van uw zaak wordt ook de schade geïnventariseerd, zowel ten aanzien van de schadeposten als de vermoedelijke omvang daarvan. Daarbij winnen veelal informatie in bij uw werkgever en het UWV. We besteden daarbij aandacht aan bijvoorbeeld uw carrièreperspectieven, uw opleiding en hobby's. Kortom, alle bijzonderheden met betrekking tot uzelf als persoon en alle specifieke omstandigheden ten aanzien van uw letsel en de daardoor veroorzaakte schade, worden bij deze tweede stap geïnventariseerd, om te komen tot een totaaloplossing, die recht doet aan uw persoonlijke omstandigheden.

Contact met LetselVerhalen

Onze specialisten zijn op werkdagen tot 17.00 uur te bereiken. Bel ons gerust en wij vertellen u alles over letselschadeclaims en onze werkwijze. Dit advies is kosteloos. Buiten de openingstijden mailt u ons via info@letselverhalen.nl. De eerstvolgende werkdag nemen we contact met u op.