Smartengeld

Smartengeld is de vergoeding voor pijn en gederfde levensvreugde. De hoogte van het smartengeld is afhankelijk van aard, duur en ernst van het letsel, en van uw persoonlijke omstandigheden.
Zowel het vaststellen van de aansprakelijkheid als het inventariseren van de schadeposten en de omvang daarvan is specialistisch werk. LetselVerhalen biedt u de daarvoor noodzakelijke deskundige begeleiding van a tot z en claimt al uw letselschade.

U kunt ons dagelijks op werkdagen tot 17.00 uur bereiken. Bel ons gerust, en wij vertellen u hoe u een eerlijke claim voor smartengeld kunt indienen. Dit advies is helemaal gratis.

Buiten onze openingstijden kunt u een mail sturen naar info@letselverhalen.nl. De eerstvolgende werkdag nemen we contact met u op om uw kansen op smartengeld te bespreken.

 • Smartengeld bij een verkeersongeval

  Deze 24 jarige vrouw raakte betrokken bij een verkeersongeval waarbij zij whiplash gerelateerde klachten opliep. Hierdoor is zij enkele weken arbeidsongeschikt geweest voor haar werk in de kinderopvang. Ook kon zij tijdelijk haar grote passie “stijldansen op hoog niveau” niet uitoefenen. Vergoeding smartengeld:

  € 4.000,00

 • Smartengeld na brandwonden door ongeval met bbq

  Deze gepensioneerde man raakte betrokken bij een ongeval met een barbecue. Als gevolg hiervan liep deze meneer brandwonden op en heeft deze meneer enige tijd in het ziekenhuis moeten verblijven. Meneer liep door dit ongeval blijvende littekens op. Vergoeding smartengeld:

  € 10.000,00

 • Verkeersongeval met enkelletsel

  Een dan 17 jarige jongen liep als gevolg van een verkeersongeval zwaar enkelletsel op. Hierdoor kan hij niet starten met de door hem zo gewenste opleiding bij het leger. Deze jongen is door LetselVerhalen langdurig begeleid en heeft een andere studierichting gevolgd. Door dit ongeval liep hij zowel lichamelijke als psychische klachten op. In totaal is er voor deze jongen een bedrag van € 326.600,00 verhaald.

  € 326.600,00

 • Hersenletsel na verkeersongeval met quad

  Een 18 jarige jongen raakte betrokken bij een ongeval in het verkeer met zijn quad. Als gevolg van dit ongeval liep hij niet aangeboren hersenletsel, aangezichtsletsel en tandletsel op. Totale uiteindelijke vergoeding na belangenbehartiging door LetselVerhalen:

  € 125.000,00

 • Schouderletsel na val in winkel

  Een 71 jarige vrouw glijdt uit over vloeibaar wasmiddel dat zich op de grond in het gangpad van een winkel bevond. Hierdoor loopt deze mevrouw schouderletsel op en ervaart zij problemen met het uitvoeren van haar dagelijkse werkzaamheden in het huishouden LetselVerhalen regelt voor deze mevrouw hulp in de huishouding en deze mevrouw ontvangt een totale schadevergoeding van

  € 17.500,00

Smartengeld berekenen

Om de hoogte van het smartengeld te berekenen wordt gekeken naar diverse zaken. Allereerst is van belang wat voor soort letsel het slachtoffer heeft opgelopen en hoe ernstig het letsel is. Ook wordt er nog gekeken naar:

 • De leeftijd van het slachtoffer
 • Hoe lang het genezingsproces zal gaan duren
 • Of iemand littekens of blijvende pijn overhoudt
 • Hoeveel medische of cosmetische behandelingen er nodig zijn

Smartengeld claimen? Neem contact op!

Buiten de openingstijden mailt u naar info@letselverhalen.nl. De eerstvolgende werkdag nemen we contact met u op om uw kansen op schadevergoeding te bespreken.