Letselschade claimen

Wanneer u letsel oploopt door toedoen van een ander, is het mogelijk dat u recht heeft op een schadevergoeding of smartengeld. LetselVerhalen helpt u bij het claimen van letselschade. Wij zorgen ervoor dat u een maximale vergoeding voor uw letselschade ontvangt. Ontdek de garanties van LetselVerhalen:

  • We staan u Gratis juridisch bij; van adviseren tot het voeren van een rechtszaak
  • U krijgt een vaste contactpersoon die volledig op de hoogte is van uw zaak
  • We helpen iedereen met letselschade
  • We claimen de maximale vergoeding voor uw letselschade
  • We luisteren naar uw situatie en samen gaan we voor het ultieme resultaat

Laat onze letselschadespecialisten u helpen met uw zaak. Op werkdagen zijn we tot 17:00 uur te bereiken via 0900 111 4888.

Buiten de openingstijden mailt u ons via info@letselverhalen.nl. De eerstvolgende werkdag nemen we contact met u op om alles te bespreken.

Het team van LetselVerhalen

In Breda: iedere maandag tussen 10.00 en 14.00 uur gratis inloopspreekuur.

Onze letselschade vestigingen

Wilt u meer informatie over letselschade claimen of bent u benieuwd of u recht heeft op een letselschadevergoeding? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek via 0900 111 4888. Wij ontmoeten u graag bij u thuis of op een van onze vestigingen.

Contact met LetselVerhalen

Heeft u vragen over letselschade claimen of wilt u weten of u in aanmerking komt voor letselschade of smartengeld? Neem dan contact met ons op via 0900 - 11148880900 - 1114888 of vul het contactformulier in.

Buiten de openingstijden mailt u ons via info@letselverhalen.nl. De eerstvolgende werkdag nemen onze specialisten contact met u op om uw kansen op schadevergoeding door te spreken.