Letselschade claimen

Wanneer u letsel oploopt door toedoen van een ander, is het mogelijk dat u recht heeft op een schadevergoeding of smartengeld. LetselVerhalen helpt u bij het claimen van letselschade. Wij zorgen ervoor dat u een maximale vergoeding voor uw letselschade ontvangt. Ontdek de garanties van LetselVerhalen:

  • Gratis rechtshulp
  • Optimale genoegdoening en erkenning
  • Maximale vergoeding voor uw letselschade
  • Vaste contactpersoon
  • Oprecht oor en oog voor uw situatie
  • Wij behartigen belangen van slachtoffer én werkgever

Je kunt ons dagelijks op werkdagen tot 17.00 uur bereiken. Bel ons gerust, en wij vertellen je hoe je een letselschadeclaim kunt indienen. Dit advies aan jou is helemaal gratis.

Buiten de openingstijden mail je ons via info@letselverhalen.nl. De eerstvolgende werkdag nemen we contact met je op om je kansen op schadevergoeding te bespreken.

Het team van LetselVerhalen

In Breda: iedere maandag tussen 10.00 en 14.00 uur gratis inloopspreekuur.

Onze letselschade vestigingen

Wilt u meer informatie over letselschade claimen of bent u benieuwd of u recht heeft op een letselschadevergoeding? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek via 0900 111 4888. Wij ontmoeten u graag bij u thuis of op een van onze vestigingen.

Contact met LetselVerhalen

Heeft u vragen over letselschade claimen of wilt u weten of u in aanmerking komt voor letselschade of smartengeld? Neem dan contact met ons op via 0900 - 11148880900 - 1114888 of vul het contactformulier in.

Buiten de openingstijden mail je ons via info@letselverhalen.nl. De eerstvolgende werkdag nemen onze specialisten contact met je op om je kansen op schadevergoeding door te spreken.