Werkwijze

Schadevergoeding - smartengeld

Het realiseren van een rechtvaardige schadevergoeding is veelal complex, en kan soms ook de nodige tijd in beslag nemen. Daarom is het geruststellend dat u doorlopend kunt rekenen op de steun van onze medewerkers. Zij zorgen voor een totaaloplossing, en weten de weg in het labyrint van regels. Snel en deskundig wordt door hen gehandeld, en de voor u optimale wijze van afwikkeling van de financiële schade gerealiseerd.

Bij het verhalen van letselschade wordt in eerste instantie gedacht aan de financiële vergoeding. De juristen van LetselVerhalen zijn deskundig opgeleide professionals die voor uw rechtvaardige en maximale schadevergoeding aan. Hiervoor hanteren wij het 4-stappenplan:

Hoe gaat het met u?

U kunt meer verwachten van LetselVerhalen. Bij LetselVerhalen staat u centraal, wat u heeft meegemaakt is persoonlijk en uniek en heeft een grote impact op uzelf en ook op uw directe leef- en werkomgeving. Dat begrijpen wij. Bij LetselVerhalen vindt u een luisterend oor, er is voldoende ruimte om uw verhaal te vertellen  met als doel u te ontzorgen zodat u zich kunt richten op uw herstel. Wij hebben al vele honderden cliënten uit heel Nederland mogen ondersteunen. Wij leren van uw persoonlijke ervaringen. met uw feedback ontwikkelen en verbeteren we onze dienstverlening om deze nog beter te laten aansluiten op uw behoeften.

DagboekMaatje al vanaf de kennismaking

Ontwikkeld samen met letselschadecliënt Maatje Mangnus. Tijdens haar begeleidingstraject heeft zij ervaren hoe handig het is om een persoonlijk schriftje bij te houden. Als geheugensteuntje en als hersteltool, haar eigen verhaal opschrijven hielp haar de traumatische ervaringen te verwerken. Iedere cliënt krijgt van ons een eigen DagboekMaatje met daarin de gegevens van uw vaste contactpersoon.

Bent u, of kent u iemand die een DagboekMaatje goed kan gebruiken? Vraag een gratis exemplaar aan via :

Mijn letselverhaal.nl tijdens het begeleidingstraject

Regelmatig vragen cliënten ons naar vergelijkbare ervaringen van anderen. Om aan deze behoefte te voldoen ontwikkelden we een digitaal platform met persoonlijke verhalen. Een aantal verhalen hebben wij gebundeld op onze site. Letselschadeslachtoffers plaatsen hun persoonlijke verhaal en geven een positieve tip mee aan lotgenoten. Deel je verhaal, jouw verhaal helpt anderen te verwerken. Er is ruimte voor meer persoonlijke verhalen op site, wil je je verhaal plaatsen? Meld je aan via www.mijnletselverhaal.nl

Terug in je kracht ópleven na letselschade

Dé training die erop gericht is om weer terug te komen in je kracht. Voor slachtoffers die na afronding van het begeleidingstraject, behoefte hebben aan een positieve boost. Voor mensen die hun nieuwe ik willen vormgeven en de blik weer op de toekomst willen richten: ópleven na letselschade. Samen met voormalige cliënten is door directeur Judith Dingemanse en Anja Geerts de training ontwikkeld. De twee sessies werken positief op je herstel en geven je energie. Het programma leert je je innerlijke kracht te vinden en deze te gebruiken voor zelfontwikkeling: you did it!

Meer weten? Kijk op de site en meld je aan: www.judidit.nl

 Uw garanties bij LetselVerhalen

  • Optimale genoegdoening en erkenning
  • Persoonlijke en professionele letselschadejuristen
  • Maximale schadevergoeding
  • Gratis juridische dienstverlening
  • Vaste contactpersoon
  • Oprecht oor en oog voor uw situatie

Je kunt ons op werkdagen tot 17.00 uur bereiken. Onze letselschadespecialisten vertellen u alles over verschillende schadeclaims en onze werkwijze. Dit advies aan jou is helemaal gratis.

Buiten de openingstijden stuur je een mail naar info@letselverhalen.nl. We nemen dan de eerstvolgende werkdag contact met je op om alles met je te bespreken.