SVI-verzekering

Wanneer u een auto ongeluk heeft gehad waaraan u zelf (mede) schuldig bent, kunt  u in de meeste gevallen uw letselschade op niemand verhalen, tenzij u een SVI-verzekering heeft afgesloten.

Wat doet een SVI-verzekering?

Dat is anders wanneer u een SVI-verzekering heeft afgesloten, een Schade Verzekering Inzittenden. Een SVI verzekering sluit u af bij uw verzekeraar of assurantie-tussenpersoon. Deze vergoedt de schade van de bestuurder en de passagiers bij een verkeersongeval. Ook bij een eenzijdig ongeval, bijvoorbeeld wanneer u tegen een boom bent aangereden, dekt een SVI-verzekering uw letselschade. U kunt ons op werkdagen tot 17.00 uur bereiken. Schroom niet om te bellen; we vertellen u waaraan een SVI-verzekering in uw geval kan bijdragen. Dit advies aan u is helemaal gratis!

Buiten de openingstijden mailt u ons via info@letselverhalen.nl. We nemen de eerstvolgende werkdag contact met u op om de schadevergoeding met uw SVI-verzekering te bespreken.

Voor bestuurders en inzittenden, ook bij eigen schuld

Als er een SVI-verzekering is afgesloten, kunnen zowel de bestuurder als de inzittenden hun letselschadevordering instellen tegen de verzekeraar, voor alle schade die veroorzaakt is door het ongeval.
Er is wel een maximum aan verbonden, namelijk tot het verzekerde bedrag onder de polis.

Laat u bijstaan door LetselVerhalen.

Het is belangrijk dat u zich in de contacten met de verzekeraar laat bijstaan door een specialist. Uw eigen verzekeraar is in dit soort gevallen namelijk uw tegenpartij! Zij moeten immers uw schade gaan vergoeden, en daarbij kan al snel sprake zijn van tegengestelde belangen.
LetselVerhalen kan voor u (bestuurder of inzittende) de claim tegen de verzekeraar opstellen, en zorgt ervoor dat uw schade snel en professioneel door een van onze letselschadespecialisten wordt afgewikkeld.

Kosteloos voor bestuurder of inzittende

Bij LetselVerhalen wordt u persoonlijk bijgestaan in het verhalen van uw letselschade. In Nederland is het zo geregeld dat de aansprakelijke partij, meestal diens verzekeraar, onze kosten vergoedt. LetselVerhalen neemt uw zaak gratis in behandeling. Voor u zijn er aan de behandeling door LetselVerhalen geen kosten verbonden. LetselVerhalen zorgt ervoor dat u een maximale vergoeding voor uw letselschade ontvangt. Ook als onze kosten niet volledig worden vergoed, verzekeren wij u dat wij geen kosten bij u in rekening brengen. Wij nemen uw zorgen uit handen, en dat geeft rust. U kunt zich richten op uw herstel, en LetselVerhalen verzorgt voor u het gehele juridische en financiële traject. Uw eigen contactpersoon houdt u doorlopend op de hoogte.

Aarzel niet en vul het Contactformulier in of bel 076-2043188.

Onze letselschadespecialisten kunnen al uw vragen beantwoorden. U weet snel waar u aan toe bent!