Soorten letselschade

Onder letselschade verstaan we alle geestelijke en lichamelijke schade die u kunt oplopen wanneer u bij een ongeval of incident betrokken bent. Mogelijke vormen van letselschade zijn bijvoorbeeld extra ziektekosten, gemiste inkomsten door langdurig herstel of emotionele schade. LetselVerhalen helpt u gratis met uw claim. Bovendien garanderen wij altijd:

 • Optimale genoegdoening en erkenning
 • Persoonlijke en professionele letselschadejuristen
 • Maximale schadevergoeding
 • Gratis juridische dienstverlening
 • Vaste contactpersoon
 • Oprecht oor en oog voor uw situatie

We zijn op doordeweekse dagen tot 17.00 uur bereiken. Bel ons gerust en we vertellen hoe u eerlijk letselschade kunt claimen. Dit advies is helemaal gratis.

076-2043188

Verschillende soorten letselschade

We onderscheiden verschillende soorten letselschade in de letselschadebranche. De een heeft meer emotionele impact en de ander meer lichamelijke impact. Voor iedere soort letselschade moet de verantwoordelijke partij een schadevergoeding betalen.

 • Verkeersongeval

  In het verkeer zijn er diverse situaties waarin u met letselschade geconfronteerd kunt worden: als bestuurder of inzittende van een motorrijtuig, op de fiets of te voet, in bus, tram, trein, metro of vliegtuig. Onze belangenbehartigers bespreken graag met u welke regels in uw persoonlijke situatie van toepassing zijn, en hoe deze worden uitgelegd en toegepast, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

  Meer over letselschade na een verkeersongeval

 • Overlijdensschade

  Is er sprake van een schuld door een ander bij het overlijden? Wanneer iemand door de schuld van een ander om het leven komt, hebben nabestaanden een beperkt vorderingsrecht.Letselverhalen staat u bij met hulp, advies en het claimen van een schadevergoeding.

  Meer over letselschade na een overlijdensschade

 • Immateriële letselschade

  Immateriële letselschade is de psychologische- en emotionele schade die u oploopt door toedoen van een van een ander. Dit is bijvoorbeeld het verlies van levensvreugde of het oplopen van een trauma. Wanneer u immateriële letselschade oploopt kunt u smartengeld verhalen bij de andere partij.

  Meer over immateriële letselschade

 • Materiële letselschade

  De materiële letselschade die u oploopt is direct uit te drukken in geld. Dit zijn bijvoorbeeld beschadigingen aan uw eigendommen of misgelopen inkomen door letsel. Als u door toedoen van een ander materiële letselschade heeft opgelopen, dan kunt u een schadevergoeding claimen. Onze letselschade juristen helpen u graag.

Hulp met uw letselschade

Er zijn veel verschillende soorten letselschade. Het vaststellen van de aansprakelijkheid en het inventariseren van de schadeposten (en de omvang daarvan) is specialistisch werk. Wij bieden u de deskundige en persoonlijke begeleiding en zorgen dat u een maximale vergoeding krijgt. Heeft u vragen over uw letselschade of hoe u die het beste kunt claimen? Maak dan een afspraak via 076-2043188. We komen bij u thuis langs of op een van onze vestigingen. Is het buiten onze openingstijden? Mail dan naar info@letselverhalen.nl en we nemen eerstvolgende werkda contact met je op om de kans van je schadeclaim te bespreken. Het is ook mogelijk om het onderstaande contactformulier in te vullen.

Uw naam*
Uw e-mailadres *
Telefoonnummer
Neem contact met mij op: *
Onderwerp
Bericht *