Letselschade claimen Maastricht

Heeft u letsel opgelopen door een verkeersongeluk, arbeidsongeval of een hondenbeet? Dan is het heel goed mogelijk dat u recht heeft op een schadevergoeding. LetselVerhalen helpt u bij het claimen van letselschade in Maastricht. Wij zorgen ervoor dat u een maximale vergoeding voor uw letselschade ontvangt. Ontdek de garanties van LetselVerhalen:

 • Wij bieden gratis rechtshulp
 • Optimale genoegdoening en erkenning
 • Maximale vergoeding voor uw letselschade
 • U hebt bij ons een vaste contactpersoon
 • Wij hebben oprecht oor en oog voor uw situatie
 • Wij behartigen belangen van slachtoffer én werkgever

Op werkdagen zijn we tot 17.00 uur bereiken. Bel ons gerust met uw vragen en we vertellen hoe u een eerlijke schadevergoeding claimt. Dit advies is 100% gratis.

Buiten de openingstijden mailt u ons via info@letselverhalen.nl. Onze specialisten nemen de eerstvolgende werkdag contact met u op.

 • Openingstijden

  • Maandag:09.00-17.00 uur
  • Dinsdag:09.00-17.00 uur
  • Woensdag:09.00-17.00 uur
  • Donderdag:09.00-17.00 uur
  • Vrijdag:09.00-17.00 uur
  • Zaterdag:gesloten
  • Zondag:gesloten

Letselschade claimen Maastricht: gratis juridische bijstand

Wanneer u letselschade heeft opgelopen door toedoen van een ander, heeft u recht op rechtshulp. De kosten van deze rechtshulp vormen onderdeel van de schadevergoeding die u ontvangt. Dit houdt in dat het volledige bedrag wordt verhaald op de aansprakelijke partij. De juridische bijstand van LetselVerhalen is daarom voor u helemaal gratis. Uw vaste contactpersoon verzorgt het gehele juridische en financiële traject.

Wat is letselschade?

Letselschade is de schade die men oploopt als gevolg een ongeval. Letselschade kan bestaan uit zowel materiële als immateriële schade. Onder materiële schade verstaan we onder andere inkomensschade, medische kosten en schade aan eigendommen. Voorbeelden van immateriële zijn pijn, verdriet, angststoornissen en depressies. LetselVerhalen helpt u bij het claimen van letselschade en zorgt ervoor dat u een maximale vergoeding ontvangt voor de geleden schade.

Voorbeeld bedragen

Hieronder vindt u een aantal voorbeeldbedragen van zaken waarbij LetselVerhalen de belangenbehartiging deed. De hoogte van het bedrag waar u recht op heeft hangt uiteraard sterk af van de situatie. Neem contact met ons op om erachter te komen of u recht heeft op een schadevergoeding.

 • Verkeersongeval: enkelletsel

  Als gevolg van een verkeersongeluk liep een 17-jarige jongen zwaar enkelletsel op. Hij kon door dit letsel niet beginnen aan zijn opleiding bij het leger en volgde een andere opleiding. Hij liep naast de fysieke schade ook psychische klachten op.

  Totale vergoeding: € 326.000,-

 • Val in winkel: schouderletsel

  Een 71-jarige vrouw gleed in het gangpad van een winkel uit over vloeibaar wasmiddel. Zij liep schouderletsel op, waardoor ze het huishouden niet meer goed kon doen en hiervoor hulp moest inschakelen.

  Vergoeding schadevergoeding: € 17.500,-

 • Ongeval met quad: hersenletsel

  Een 18-jarige jongen raakte betrokken bij een ongeval in het verkeer met zijn quad. Als gevolg van dit ongeval liep hij letsel op aan zijn hersenen, gezicht en tanden.

  Totale vergoeding: € 125.000,-

Keurmerk letselschade

LetselVerhalen is in het bezit van het Keurmerk Letselschade. Dit keurmerk wordt toegekend door Stichting Keurmerk Letselschade. Dit is een onafhankelijke stichting die een kwaliteitskeurmerk verleent aan rechtshulpverleners die actief zijn in letselschadezaken. De advocaten en experts die bij de stichting zijn aangesloten, zijn tevens lid van een onafhankelijke beroepsvereniging. Advocaten zijn aangesloten bij de LSA en letselschade-experts bij het Nivre. Om het keurmerk te behouden, worden de rechtshulpverleners regelmatig getoetst op het gebied van deskundigheid, onafhankelijkheid, transparantie en communicatie.

Wij zijn actief in de volgende plaatsen:

Contact met LetselVerhalen

Heeft u vragen over letselschade claimen of wilt u weten of u in aanmerking komt voor letselschade of smartengeld? Neem dan contact met ons op via 076-2043188076-2043188 of vul het contactformulier in.

Buiten de openingstijden mailt u ons via info@letselverhalen.nl. De eerstvolgende werkdag nemen we contact met u op om uw kansen op schadevergoeding te bespreken.