Letselschade claimen Hilversum

Heeft u schade opgelopen na een arbeidsongeval, verkeersongeluk of hondenbeet? De ervaren juristen van LestelVerhalen helpen u bij het claimen van letselschade in Hilversum. Wij nemen uw zaak gratis in behandeling en zorgen ervoor dat u een maximale vergoeding voor uw letselschade ontvangt. Zo kunt u zich volledig richten op uw herstel.

 • Gratis rechtshulp bij letselschade claimen Hilversum
 • Optimale genoegdoening en erkenning
 • Maximale vergoeding voor uw letselschade
 • Oprechte en persoonlijke benadering
 • Wij behartigen belangen van slachtoffer én werkgever

U kunt ons werkdagen tot 17.00 uur bereiken. Bel ons en we vertellen u hoe u een letselschadeclaim indient. Dit advies is helemaal gratis.

Buiten de openingstijden neemt u contact op door te mailen naar info@letselverhalen.nl. We nemen de eerstvolgende werkdag contact met u op.

 • Openingstijden

  • Maandag:09.00-17.00 uur
  • Dinsdag:09.00-17.00 uur
  • Woensdag:09.00-17.00 uur
  • Donderdag:09.00-17.00 uur
  • Vrijdag:09.00-17.00 uur
  • Zaterdag:gesloten
  • Zondag:gesloten

Letselschade claimen Hilversum: gratis rechtshulp van LetselVerhalen

Bent u betrokken geweest bij een ongeval en heeft u daarbij letselschade opgelopen? Dan is het heel goed mogelijk dat u recht heeft op een schadevergoeding. LetselVerhalen biedt rechtshulp aan mensen die letselschade hebben opgelopen. De kosten van deze rechtshulp worden verhaald op de aansprakelijke partij. Dit houdt in dat de juridische bijstand van LetselVerhalen geheel gratis is voor u.

Wat is letselschade?

Letselschade is de schade die men oploopt als gevolg een ongeval. De gevolgen van een arbeidsongeval, verkeersongeluk of een hondenbeet kunnen veel kosten met zich mee brengen. Het gaat hierbij niet alleen om medische kosten, maar ook om bijvoorbeeld inkomensschade of telefoonkosten. Daarnaast is er een kans dat u immateriële schade heeft opgelopen. Hierbij kunt u denken aan pijn en verdriet, maar ook aan een angststoornis of depressie. LetselVerhalen helpt u bij het claimen van letselschade en zorgt ervoor dat u een maximale vergoeding ontvangt voor de geleden schade.

Voorbeeld bedragen

Hieronder vindt u een aantal voorbeeldbedragen van zaken waarbij LetselVerhalen de belangenbehartiging deed. De hoogte van het bedrag waar u recht op heeft hangt uiteraard sterk af van de situatie. Neem contact met ons op om erachter te komen of u recht heeft op een schadevergoeding.

 • Verkeersongeval: enkelletsel

  Als gevolg van een verkeersongeluk liep een 17-jarige jongen zwaar enkelletsel op. Hij kon door dit letsel niet beginnen aan zijn opleiding bij het leger en volgde een andere opleiding. Hij liep naast de fysieke schade ook psychische klachten op.

  Totale vergoeding: € 326.000,-

 • Ongeval met barbecue: brandwonden

  Een gepensioneerde man raakte gewond bij een ongeval met een barbecue. Hij liep verschillende brandwonden op en moest enige tijd in het ziekenhuis verblijven. De littekens die de brandwonden achterlieten zijn blijvend.

  Vergoeding schadevergoeding: € 10.000,-

 • Val in winkel: schouderletsel

  Een 71-jarige vrouw liep schouderletsel op nadat zij ten val kwam in een supermarkt. Ze was uitgegleden over vloeibaar wasmiddel dat op de vloer lag. Als gevolg van het opgelopen letsel kon zij haar huishoudelijke taken niet meer goed uitvoeren.

  Totale schadevergoeding: € 17.500,-

Keurmerk letselschade

LetselVerhalen is in het bezit van het Keurmerk Letselschade. Het Keurmerk Letselschade wordt toegekend door Stichting Keurmerk Letselschade. Het keurmerk is bedoeld voor rechtshulpverleners die actief zijn in letselschadezaken. Om het keurmerk te behouden, worden de rechtshulpverleners regelmatig getoetst op het gebied van deskundigheid, onafhankelijkheid, transparantie en communicatie. De advocaten en experts die bij de stichting zijn aangesloten, zijn daarnaast ook lid van een onafhankelijke beroepsvereniging

Wij zijn actief in de volgende plaatsen:

Contact met LetselVerhalen

Heeft u vragen over letselschade claimen of wilt u weten of u in aanmerking komt voor letselschade of smartengeld? Neem dan contact met ons op via 076-2043188076-2043188 of vul het contactformulier in.

Buiten de openingstijden mailt u ons via info@letselverhalen.nl. Onze specialisten nemen de eerstvolgende werkdag contact met u op om uw kansen op schadevergoeding te bespreken.