Het verhaal van Marianne

Marianne van der Put (80 jaar) eenzijdig fietsongeval

“Mijn schoonmoeder is 80 jaar. Ze fietste met haar man langs de hockeyvelden in Breda. Plots schoof haar fiets onder haar vandaan en ze viel. Een ambulance werd gebeld die haar meenam naar het ziekenhuis. Daar bleek dat ze haar heup gebroken had.

Er lag zand op de weg dat was achtergelaten door een aannemer die het onderhoud aan de hockeyvelden verzorgde. Dat bleek levensgevaarlijk. De directeur van het hockeyveld kwam haar nog bezoeken in het ziekenhuis en stelde haar gerust dat ze alles zouden doen om haar te helpen.

Niks bleek minder waar. De hockeyvereniging gaf geen thuis en zei dat ze niks voor haar kon doen. De directeur was inmiddels weg.

Mijn schoonmoeder had geen rechtsbijstand verzekering, dus wat moest ze nu doen?

Gelukkig kende ik LetselVerhalen en heb ik met hen gebeld en vertelde het verhaal van mijn schoonmoeder.

Het letsel had grote gevolgen. Mijn schoonmoeder heeft zes weken in het ziekenhuis gelegen. Haar man is 85 jaar en kon het huishouden zelf niet aan. We hebben met de kinderen er alles aan gedaan om hen daarin te ondersteunen.

De zaak bleek daarbij ingewikkelder dan gedacht met zeven verschillende partijen in België en een directeur van de hockeyvereniging die niet thuis gaf.

Gelukkig heeft LetselVerhalen ons kunnen bijstaan met hun expertise.

Wij zijn heel blij met de uitkomst en met de financiële vergoeding vooral voor mijn schoonmoeder. Het leven voor haar is voorgoed veranderd. Ze durft bijvoorbeeld niet meer te fietsen.. Ze is op leeftijd en is daarom blij dat het geen langslepend verhaal is geworden en dat ze dit hoofdstuk met een goed gevoel kan afsluiten”.

Jessica Eiland, schoondochter van mevrouw van der Put