Het verhaal van Corrie

  • Naam & achternaam: Corrie Broek
  • Leeftijd tijdens ongeluk: 73
  • Categorie letsel: Gevallen na werkzaamheden
  • Over mij: Ik ben een voor mijn leeftijd vitale vrouw. Dagelijks loop ik meerdere keren met mijn hond Zwieber een rondje in de directe omgeving van mijn flat.

Ik verliet in de vroege ochtend mijn flat om een bezoek aan mijn dochter te brengen.

Toen ik in de avond uit de lift stapte, kwam ik ten val. Later bleek dat een aannemer in opdracht van de woningbouwvereniging de toplaag van de vloer van de galerij had verwijderd. De aannemer had verzuimd dit bijvoorbeeld door een bordje in de lift te vermelden. Niets vermoedend stapte ik 7 cm lager dan dat ik dacht de lift uit. Hierdoor kwam ik ten val en brak en kneusde ik ribben, kwam met mijnhoofd op de grond en was ik voor weken aan huis gekluisterd.

Contact opnemen076-2043188

Wat is je bijgebleven, je meest belangrijke herinnering?

Allereerst was het de immense pijn die de val had teweeggebracht. Daarnaast de vraag wie ik kon inschakelen om Zwieber uit te laten en hoe ik aan mijn warme maaltijd moest komen. Mijn kinderen wonen ver weg en mijn sociale netwerk is niet groot.

"Het is niet gek om de wederpartij aansprakelijk te stellen. Zij hadden het ongeval moeten voorkomen."

Hoe ben je verder gegaan? Op welke wijze heb je weer een toekomst kunnen opbouwen?

Door de inzet van mijn kinderen, de buren, vrienden maar zeker ook door de door mijn zoon ingeschakelde Wout Kolijn van Letselverhalen bleef de overlast beperkt. Wat mij enorm goed deed was dat de woningbouwvereniging direct nadat Letselverhalen hun van mijn ongeval op de hoogte had gesteld bloemen stuurde en beloofde alles netjes te regelen.

Heb je vanuitĀ  je eigen ervaringĀ  een waardevolle tip voor andere letselschadeslachtoffers?

Voel je niet bezwaard om Letselverhalen in te schakelen. Ze regelen het netjes en degene die aansprakelijk is voor het letsel zal zich in de regel altijd professioneel opstellen.

Contact opnemen076-2043188