Kwaliteit en keurmerk

In Nederland zijn dagelijks mensen betrokken bij ongevallen of andere incidenten waaruit letsel ontstaat. Wanneer de schade kan worden verhaald op een aansprakelijke partij, hebben de slachtoffers behoefte aan juridische bijstand. Voor u als slachtoffer is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en deskundigheid van uw belangenbehartiger. LetselVerhalen voldoet aan de hoogst haalbare kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche, dat geeft u vertrouwen.

Register Letselschade

Door samenvoeging van de de Registers GBL (Gedragscode Behandeling Letselschade) en GOMA (Gedragscode Medische Incidenten; betere afwikkeling Medische Aansprakelijkheid) van de Letselschade Raad en het Keurmerk Letselschade (Stichting Keurmerk Letselschade), is één overkoepelend kwaliteitsstelsel voor professionele letselschade dienstverleners ontstaan. Het nieuwe Register Letselschade vervangt de drie bovengenoemde registers.

LetselVerhalen is ingeschreven in het Register Letselschade. Meer weten over het Register Letselschade? Klik hier

 

Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts (NLE)

Slachtoffers met letselschade hebben behoefte aan kwalitatief goede hulp van een professionele en integere belangenbehartiger. De wensen en behoeften van het slachtoffer dienen daarbij centraal te staan. De gespecialiseerde expertisebureaus, die zich hebben verenigd in de NLE, bieden letselschade-slachtoffers de beste hulp. De NLE komt op voor de collectieve belangen van de NLE-kantoren en hun cliënten. http://www.nle-letsel.nl/

LetselVerhalen is aangesloten bij NLE en Judith Dingemanse is bestuurslid.

Heeft u letselschade opgelopen?

Geconfronteerd worden met letselschade is ingrijpend. LetselVerhalen luistert naar u, in de wetenschap dat ieder letselverhaal uniek is. Onze medewerkers begrijpen uw situatie, en weten hoe belangrijk het is dat u wordt erkend in hetgeen u heeft meegemaakt. Dat met zorg en aandacht uw schade wordt vergoed, en uw blik weer op de toekomst kan worden gericht.

Het verhalen van letselschade, en het daarbij realiseren van een eerlijke schadevergoeding, is een soms complex en langdurig proces. LetselVerhalen verzorgt daarom voor u alle financiële, medische en juridische aspecten die daarbij aan de orde zijn. Met een nadrukkelijk oog en oor voor de emoties bij het slachtoffer, de naasten en eventueel nabestaanden.

Maak een afspraak met LetselVerhalen

LetselVerhalen werkt landelijk, er is altijd een vestiging in de buurt. Wilt u direct een afspraak maken met LetselVerhalen? Bel 076-2043188 of contactformulier.

Contact opnemen076-2043188