Seminar Stichting jij staat in het zonnetje

Seminar: Een nieuw toekomstperspectief voor naasten 22 februari 2022

JIJ STAAT IN HET ZONNETJE

Tijdens de Europese Dag van het  Slachtoffer op 22 februari 2022 organiseren we een landelijke bijeenkomst voor de naasten van mensen met NAH (als gevolg van de letselschade dat zij hebben opgelopen) én letselschadeprofessionals.

Met het seminar zetten we naasten in het zonnetje en willen we binnen de letselschadebranche meer begrip en erkenning voor het kwalitatieve belang van de naasten, gezins,- en familieleden bij het (versnelde) herstel van cliënten die letselschade oplopen.

Het programma bestaat onder anderen uit :

  • Hoofdspreker: neuropsycholoog Simon Bakker, Daan Theeuwescentrum geeft meer inzicht over de gevolgen van NAH op het emotionele en cognitieve gedeelte van het brein en welke effecten het heeft op het emotioneel en sociaal welzijn van het gezin.
  • Simon Bakker is werkzaam als neuropsycholoog in het Daan Theeuwes Centrum voor intensieve neurorevalidatie. Hier behandelt hij jongeren met ernstig traumatisch hersenletsel waarbij ook veel aandacht is voor de naasten van de revalidanten. Daarnaast werkt Simon als docent voor AXON, ITON en de Amstel Academie waar hij onderwijs geeft aan verpleegkundigen, behandelaren en artsen in de revalidatie.

  • Ervaringsdeskundige: Marjo Huijgens, moeder van Stefanie van Houcke verkeersslachtoffer met blijvende NAH, vertelt over haar ervaringen en gevolgen van NAH.
  • Ervaringsdeskundige: Albrecht Bouwman, auteur van “en dan wordt alles anders …” deelt zijn ervaringen over NAH in het gezin https://www.nahinhetgezin.nl/

Voor wie is het seminar bedoeld:

  • Naasten, gezins- en familieleden van mensen met NAH
  • Letselschadeprofessionals worden in de gelegenheid gesteld naasten (van hun cliënten) tegen een gereduceerd tarief voor dit seminar uit te nodigen en te begeleiden met als doel samen meer inzicht krijgen in gevolgen voor de naasten van NAH.
  • Alle andere geïnteresseerden

PE-punten
Het seminar wordt bij NIVRE aangemeld voor permanente educatiepunten (PE-punten).

Toegangsprijs:
€ 75 voor naasten, gezins- en famlieleden, € 125 letselschadeprofessionals.

 U kunt uw toegangskaart reserveren:

  • Aanmelden via : (doorlinken naar info@judidit.nl)
  • En overmaken toegangsprijs op Stichting Jij staat in het zonnetje NL43 INGB 0007 8596 41 o.v.v. naam en evt. bedrijf

Meld je nu aan

Locatie
Chassétheater Breda, maximaal 100 personen, 22 februari 2022 van 13.30 – 17.30 uur

Branchevereniging NLE (Nederlandse Letselschade Experts) moedigt activiteiten aan ter bevordering van iedereen die herstelt van letselschade en draagt het seminar een warm hart toe. Meer weten over NLE https://www.nle-letsel.nl/

Meer info over Stichting  Jij staat in het zonnetje : Judith Dingemanse
Stichting Jij staat in het zonnetje,
Meer info: info@judidit.nl
Tel. 06- 13203887