Meldpunt Nefit Topline slachtoffers

10 Januari, 2018 20:01

LetselVerhalen opent meldpunt voor Nefit Topline slachtoffers

In de media is aandacht besteed aan de vele tienduizenden mogelijk gebrekkige Nefit Topline CV-ketels van producent Nefit, waardoor in even zoveel woningen een lekkage van het gevaarlijke koolmonoxide kan optreden.

Nefit Topline CV ketel onveilig

Een koolmonoxidelek door een gebrek in de Nefit Topline CV-ketel kan leiden tot ernstige gezondheidsschade. Langdurige blootstelling aan koolmonoxide kan leiden tot blijvende hersenschade en zelfs overlijden.

De producent is voor de schade als gevolg van dat gebrek aansprakelijk: niet alleen voor de vervanging of het herstel van de ketel, maar vooral ook voor de schade aan de gezondheid van de gezinsleden. De letselschadeadvocaat van LetselVerhalen zorgen ervoor dat slachtoffers al hun schade vergoed kunnen krijgen.

Klacht Nefit Topline CV ketel

Heeft u een Nefit CV-ketel? En heeft u last van hoofdpijn, misselijkheid, slaperigheid, verwardheid, versnelde hartslag, vermoeidheid of nog ergere gezondheidsklachten?

Meld dan uw schade gratis en vrijblijvend op: Nefitmeldpunt@letselverhalen.nl, en wij informeren u over uw rechten op schadevergoeding.

Keurmerk

 

 

Heeft u vragen?

Telefoonnummer: 0900-11148880900-1114888
E-mail: office@letselverhalen.nl

Contact

Letselschade opgelopen

Doe je verhaal